Hyllested og Marqvard

udstilling exhibition 1659447 1280 - Kirketorvet

Fra 1. februar – 1. maj 2024 udstiller Tila Hyllested og Steen Marqvard i Kirketorvet. Kig ind og få samtidig en gratis kop kaffe.

De laver en skøn blanding af malerier og fotos, der blander fotoets realisme med kunstens mulighed for at tænke abstrakt, og du kan her på siden læse lidt mere om de to.

Kunne du også være interesseret i at udstille på Kirketorvet, kan du kontakte Annette Baldus Vestergaard på udstilling@kirketorvet.com.

Tila Hyllested

Jeg hedder Tila (f. 1982) og maler abstrakte malerier i akryl. Jeg er autodidakt og begyndte først rigtigt at male i 2022. Før det havde jeg som ung en kort periode, hvor jeg eksperimenterede med maleriet. Som barn tegnede jeg meget, og måske derfor faldt det mig naturligt som voksen at kaste mig over de kreative udfoldelser igen. Da jeg kan lide at eksperimentere med former, farver og teknikker, er mine malerier meget forskellige i deres eksklusive udtryk. Jeg har dog ladet mig fortælle, at mine billeder alligevel som regel er genkendelige.

Du kan købe mine billeder på to måder:

  • Ønsker du det originale maleri, kan du skrive til mailadressen hyllestedmaleri@outlook.dk.
  • Ønsker du at købe det eksklusive kunsttryk af maleriet, kan du bestille det direkte på Marqvard-fotowerk.dk ved at vælge kategorien ”Hyllestedmalerier”. Fem at billederne kan desuden købes som postkort.

Steen Marqvard

Jeg har fotograferet digitalt siden 2012. Mine motiver omfatter både dyr, blomster, landskaber og arkitektur. Jeg finder motiverne ved at cykle rundt i Danmark og Slesvig-Holsten.

Efter ti år tog min fotoaktivitet en markant drejning: Frem til 2022 var jeg (som de fleste) optaget af at redigere fotos og uploade dem på sociale medier som Facebook, Instagram og Flickr, men i forbindelse med min første udstilling i 2022 fandt jeg ud af, at et fotografi først rigtigt kommer til sin ret, når det bliver trykt. Det skyldes bl.a., at valget af papir har stor betydning for det samlede udtryk, og at de forskellige papirer egner sig til forskellige motiver. Jeg trykker derfor selv mine billeder og har i den forbindelse oprettet firmaet “Marqvard-Fotowerk.dk“.

Jeg trykker ikke på almindeligt fotopapir, men udelukkende på Fine-Art-Paper, som giver langt flottere billeder og holder længere.

På udstillingen i Kirketorvet kan du både se billeder på mat og halvblankt papir samt på det meget specielle “sølvpapir” Moab Slickrock Metallic Silver.